
🔸شهردار دامغان در مصاحبه با عادله داوری خبرنگار هفته نامه کندوی البرز بیان کرد؛شهرداری ها براساس قانون درصدی از درآمد مستمر هر ماه را به کتابخانه عمومی اختصاص می دهند که شهرداری دامغان تاکنون در سطح استان این وظیفه را بخوبی انجام داده است.
🔸مهندس نصرتی با بیان این اینکه ضرورت دارد یک ارتباط خوب و صمیمی بین شهرداری و کتابخانه های سطح شهر وجود داشته باشد افزود :در راستای کمک های ضروری در بحث ساختمان و فضای محیطی کتابخانه عمومی به دنبال این موضوع هستیم که به کمک خیرین و بودجه فرهنگی شهرداری دامغان کتابخانه ای در مجموعه باغ ایرانی با هرینه های بخش خصوصی ساخته شود.
🔸وی با اشاره به اینکه غایت هدف شهرداری دامغان این است ،یک مجموعه کتابخانه در شان فرهنگ وتمدن این شهر احداث شود ادامه داد:به مسئولین کتابخانه عمومی دامغان پیشنهاد داده شد پلن مورد نیاز در این خصوص معرفی وارائه گردد که بر طبق آن ساخت مجموعه کتابخانه مورد بررسی و طراحی قرار گیرد.